Projectbeschrijving

Tectonic-3D is een ontwikkelaar van geavanceerde materialen die full-service oplossingen levert en de productie van hoogwaardige onderdelen radicaal heeft verbeterd. Ze maken gebruik van bestaande 3D-technologie en kennis om de eerste one-stop-shop te creëren voor hoogwaardige onderdelen- en applicatieontwikkeling. Tevens begeleiden en assisteren ze hun partners in de hele waardeketen, van originele visie tot aan het eindproduct.

De expertise en ervaring van Tectonic-3D biedt OEM’s de benodigde hulpmiddelen en het vertrouwen om effectief door deze nieuwe, hoogwaardige 3D-productiemarkt te navigeren.

De Van Holland Group heeft ons zeker 12 maanden tijd bespaard tijdens de start in Amerika.

De bekende INC-taart
Over Tectonic 3d USA Inc.

Additieve productie (3D printen) speelt een cruciale rol in de defensie-industrie door het mogelijk maken van snelle prototyping, maatwerk, en kosteneffectieve productie van complexe onderdelen. Het stimuleert de ontwikkeling van lichtgewicht en duurzame componenten die cruciaal zijn voor militaire uitrusting, en versterkt zo uiteindelijk de nationale veiligheid.

Zie je hoe invloedrijk deze technologie kan zijn? Het draagt echt bij aan een meer efficiënte en effectieve defensie, zonder aanzienlijke kosten. Met snelle prototyping kunnen we nu complexe onderdelen in een veel kortere tijd dan ooit tevoren produceren. Door maatwerk kunnen we het juiste materiaal, de juiste vorm en de juiste structuur voor elk specifiek deel kiezen, wat leidt tot een vermindering van de productietijd en -kosten.

En laten we de bijdrage aan de nationale veiligheid niet vergeten. Met lichtgewicht en duurzame componenten kunnen we onze militaire uitrusting verbeteren om zo ons land beter te beschermen.

Het is dus duidelijk dat additieve productie een belangrijke rol speelt in onze defensie-industrie. Het zorgt niet alleen voor een snellere en kosteneffectieve productie, maar draagt ook bij aan een sterker en veiliger land.

 
Tectonic 3d USA Inc. is gevestigd in Miami Florida

Wil jij ook een bedrijf of verkoopkantoor starten in Miami Florida of één van de andere staten en kan je wat praktische hulp gebruiken? Een vliegende start maken en direct aansluiting op het lokale netwerk?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Bel 035 36 90787 of plan een TEAMS video call.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top